Familierådgivning hos Alff i Odense

Alle konflikter og udfordringer er værd at adressere, hvis de er med til at skabe mistrivsel hos bare et af familiens medlemmer. Derfor er der ikke to ens forløb hos os. Det er vigtigt at I som familie får hjælp til præcis det, som udfordrer jer. Vi afholder altid en opstartssamtale hvor I fortæller om jeres behov, og så tilrettelægger vi det forløb der giver mening for jer.

Nogle gange giver det mening for én forældre at komme og få noget de kan tage med hjem og afprøve, andre gange ønsker begge forældre at deltage i samtalerne, og for nogle familier er det helt naturligt for alle medlemmer at være en del af samtalerne – der findes ikke en rigtig eller forkert udgave, da det er individuelt hvad behovet er, og derfor kan vi ikke forudsige, hvordan et forløb vil se ud.

Men vi ved, at når det kommer til problemer eller mistrivsel i vores familier, er det ofte en meget følsom og privat sag, som kan være meget svær at åbne op for over for fremmede. Derfor mener vi også, at det er vigtigt selv at have muligheden for at vælge en Familiekonsulent som vækker tryghed og tillid. Det er muligt at vælge imellem fire forskellige vejledere som alle er relevant uddannet, og som desuden alle har omfattende erfaringer med samtaler og vejledning.

Familierådgivning til private

Skal vi hjælpe din familie?

Kontakt daglig leder Peter Houmann og lad os tage en snak omkring, hvordan vi kan hjælpe dig og din familie.

Mail: peter@alff.dk

Tlf: 2571 5358

Her på siden får du en kort introduktion til vores familierådgivere. Du kan læse mere om dem på vores medarbejder-side.

Peter Houmann

Peter Houmann

Stifter og daglig leder. Familie- & Psykoterapeut MPF

Peter har mere end 10 års erfaring med rådgivning og vejledning af familier, både som støtte- og kontaktperson og Familie- & samværskonsulent.

Amalie Nissen

Amalie Nissen

Psykolog

Amalie er psykolog, støtte-/kontaktperson og samværskonsulent. Hendes erfaring er bl.a. arbejde med børn i alderen 0-16 år og deres vigtige voksne.

 Katinka Steimle

Katinka Steimle

Psykoterapeut

Katinka har et skarpt blik for, hvordan sårbare forældre kan styrkes bedst muligt – og altid med udgangspunkt i barnets behov for at kunne trives og slå rod.

Kasper Hougård

Kasper Hougård

Familiekonsulent

Kasper er en erfaren familierådgiver. Hans mål er at skabe positive relationer gennem sessioner, som er respektfulde, undersøgende og baseret på tillid.