Kasper Hougård

Familiekonsulent

4274 7844

Kasper har en meget varieret baggrund. Fra scenekunst og dramaunderviser til pædagog, hvor han er efteruddannet i pædagogisk- og psykologisk teori, kommunikation, ledelse og filosofi. Alt sammen knyttet til en stærk interesse for det menneskeligt eksistentielle i pædagogiske relationer.

Hans erfaring dækker daginstitutioner, indskoling, børnehjem, støttede samvær, mentoring i ressourceforløb, støtte-/kontaktperson for udsatte og sårbare børn og unge, som har multiple diagnoser, identitetskriser eller kognitiv funktionsnedsættelse. Derudover har Kasper sågar arbejdet en årrække i Kina, hvor han var medstifter og pædagogisk leder af en daginstitution.

Kaspers tilgang er respektfuld, undersøgende og baseret på tillid. Han er ikke bleg for at stille spørgsmål med henblik på at lære den andens livssyn og tanker at kende. Derfor forsøger Kasper at inkludere netværket og familien for at skabe overblik og løsninger til sammenhæng og samarbejde.

Kasper rådgiver og støtter børn og familier i bestræbelse på altid at skabe og vedligeholde en positiv relation til den enkelte.

Andre medarbejdere

Katrine Anna Andersen

Katrine Anna Andersen

Familie- og psykoterapeut MPF

Joachim Schødts

Joachim Schødts

Lærer

​Katinka Steimle

​Katinka Steimle

Psykoterapeut