Vores rammer

Gode relationer skabes i gode rammer
Omgivelser har en meget stor betydning for langt de fleste mennesker, da de kan være med til at skabe både tryghed, varme, glæde og ro. Derfor har vi også lagt stor vægt på at finde de rette lokaler til Alff – med den rette placering.

Trygge rammer med personlighed og varme

Både i forhold til tilgængelighed, og især fordi samvær mellem børn og deres forældre fungerer bedst i trygge, indbydende rammer, hvor der også er mulighed for at kunne komme ud i den friske luft.

Lokalerne er placeret i rolige omgivelser, der samtidig ligger centralt i Odense og ikke mindst lige op ad den skønne Åløkkeskov, hvor der er naturlegeplads, vandløb og masser af smukke træer og ro. Derudover er lokalerne netop blevet restaureret, så de fremstår lækre og indbydende.

Familiemøder i vores lokaler

Derudover tilbyder Alff også at afholde møder i vores lokaler. Det kan for nogle familier være rart at afholde møder i neutrale lokaler, og i andre tilfælde kan det af praktiske årsager give mere mening at afholde et møde andetsteds end i forvaltningen.

Vi har lagt speciel vægt på at indrette et lokale, hvor der er lagt op til leg og til at gå på opdagelse. Vi har indrettet et skab med mange forskellige muligheder for at spille spil, lægge puslespil, lave silk clay, lave armbånd eller halskæder, lave perleplader, tegne eller male, bygge med Lego eller lege med noget af legetøjet eller bamserne.

Det der bliver lavet under samværet, må selvfølgelig tages med hjem som et minde om en god og hyggelig stund sammen.