Vores rammer

Trygge relationer og inspirerende rammer
De fysiske rammer betyder meget for menneskers ro, tillid og nærvær. Derfor finder du hos ALFF et både alsidigt og hjemligt miljø til alle aldre med plads til fordybelse, kreativitet og nye opdagelser. Her udvikler vi sammen på de relationer og sunde fællesskaber, som bedst løser konflikter og skaber trivsel og udvikling.

Tryghed, varme og personlighed

ALFF er placeret midt i Odense blandt naturskønne og rolige omgivelser op ad Åløkkeskoven, hvor vi bl.a. bruger naturlegepladsen, de smukke træer og den dybe ro i vores samtaler.

Når du træder ind i vores lokaler, træder du ind i hjemlige rammer. Vi har et unikt miljø baseret på lige dele åbenhed og gennemsigtighed og lige dele fortrolige og trygge rum fyldt med ro og kreative udfoldelsesmuligheder.

Det er vores erfaring, at de indbydende og trygge rammer er afgørende for at få de bedste samvær og samtaler mellem os, børn og forældre. Derfor er vores brede faglighed pakket ind i et væld af rolige, smukke planter, personlig indretning og massevis af ting og sager, børnene kan lege med og gå på opdagelse i.

Familiemøder og leg i trygge lokaler

For mange familier er det rart at holde familiemøder i vores lokaler, fordi det er neutral grund, og fordi lokalerne indbyder til dialog og åbenhed. Det giver et godt udgangspunkt for at finde frem til forståelse, udvikling og løsninger, og kan samtidig være et tryghedsskabende alternativ til møder i forvaltningen.

Hvert møderum er – med tanke på at være professionelt og trygt på samme tid – udstyret med alverdens muligheder for leg og udforskning, lige fra spil og legetøj til kreativt håndværk og bamser. Og naturligvis må alt det, der bliver lavet under samværet, tages med hjem som et minde om en god og hyggelig dag.