Amalie Nissen

Psykolog

4274 0331

Amalie har en meget rolig og selvsikker udstråling. Hendes egne biologiske forældre var plejeforældre, og i deres hjem blev der talt meget om udfordringer, følelser og hjælp. Det har givet Amalie en menneskelig forståelse og ydmyghed for andres situation, som er guld værd.

Amalie er psykolog, støtte-/kontaktperson og samværskonsulent. Hendes erfaring er bl.a. arbejde med børn i alderen 0-16 år og deres vigtige voksne, både gennem observationer af samspilsmønstre, konsultative samtaler, arbejde med børn med ADHD samt facilitering på værested for psykisk sårbare. Og så har Amalie erfaring med samtaler på engelsk og med tolk.

Amalies profil er meget bred, og hun varetager mange forskellige opgaver, hvilket giver hende et nuanceret billede af kompleksiteten i at arbejde med familier. Det giver hende en bred indsigt i behov hos både barnet og forældrene, som resulterer i bedre og mere nuanceret vejledning til familien.

Hendes observationer af samspil mellem børn og forældre gør hende oplagt til overvågede og støttede samvær, hvor hun skarpt formulerer observationerne efterfølgende.

Amalie har erfaring med at lave PPV’er hos PPR.

Andre medarbejdere

Katrine Anna Andersen

Katrine Anna Andersen

Familie- og psykoterapeut MPF

Karoline Zoffmann

Karoline Zoffmann

Autismekonsulent og cand.scient.pol.

Peter Houmann

Peter Houmann

Daglig leder. Familie- & Psykoterapeut MPF