​Katinka Steimle

Psykoterapeut

4274 0865

Katinka er en livsglad kvinde på 52 år og mor til 3 halvvoksne børn. Hun ved, at familie er noget af det vigtigste for de fleste mennesker, og at både børn og voksne kan få det bedste frem i hinanden.

Katinka er erfaren i arbejdet med familier. Hun udfolder og udfordrer eksisterende dynamikker, bl.a. ved tilbagekig i den enkeltes bagage og med fokus på den enkeltes behov. Det er hendes erfaring, at små forandringer sætter gang i de store, og at vedvarende forandringer ofte har grobund i en udvidet indsigt i egne mønstre og erfaringer.

Hun har et skarpt blik for, hvordan sårbare forældre kan styrkes bedst muligt – og altid med udgangspunkt i barnets behov for at kunne trives og slå rod. Katinka hjælper forældrene til at blive bedre forældre, der hvor de befinder sig i deres liv. Hun ved, at alle menneskers liv ser forskellige ud og inviterer til, at andre lukker op og bliver hørt og set – med alt det de har med sig.

Katinka ved, at det kan tage tid at opbygge tillid og åbne op, og hendes tilgang til børn og unge mennesker er derfor tålmodig, åben og imødekommende, så hun kan lære dem at kende og guide dem til at tage livet på sig.

Andre medarbejdere

Amalie Nissen

Amalie Nissen

Psykolog

Katrine Anna Andersen

Katrine Anna Andersen

Familie- og psykoterapeut MPF

Peter Houmann

Peter Houmann

Daglig leder. Familie- & Psykoterapeut MPF