Katrine Anna Andersen

Familie- og psykoterapeut MPF

4272 9963

Katrine er mor til to børn og er også uddannet pædagog. Hun har med mere end 10 års erfaring et alsidigt arbejdskatalog og har beskæftiget sig med forskellige målgrupper inden for det pædagogiske felt. Erfaringen bygger på daginstitutioner, specialskole for elever med autisme og andre udviklingsforstyrrelser, Krisecenter Odense, rådgiver i Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade samt socialfaglig konsulent for unge i aldersgruppen 18-30 år, i både individuelle samtaler og gruppeforløb. Hun har stor erfaring med det tværfaglige samarbejde og er åben og nysgerrig på forskellige perspektiver.

Katrine har en meget positiv tilgang til mennesker, til sit fag og til livet generelt. Hun er bevidst om sit ansvar og går ydmygt til sit arbejde samt har en tro på, at mennesker gør det bedste de kan ud fra de forudsætninger de har. Hun ved, at processer tager tid og at tillid bliver skabt hen ad vejen, og går derfor altid til en opgave med stor tålmodighed og er imødekommende for det der måtte opstå.

Katrines professionelle fokus er, at se helhedsorienteret på børn og deres familier og er opmærksom på de dynamikker der er på spil relationer imellem. Hun er ligeledes skarp på at zoome ind og fokusere på den enkelte og kan hurtigt fornemme stemninger og hvad der kan være på spil i rummet. Katrine er meget optaget af forandringsprocesser og gør altid sit bedste for at støtte og vejlede familier, børn og unge.

Katrines fokus kaster også et fagligt blik på, om der kan være negativ social kontrol eller æresrelateret vold indblandet. Hun er certificeret i at kunne risikovurdere og afdække om en sag er æresrelateret.

Andre medarbejdere

Lise Marnow

Lise Marnow

Pædagog

Karoline Zoffmann

Karoline Zoffmann

Autismekonsulent og cand.scient.pol.

Kasper Hougård

Kasper Hougård

Familiekonsulent