Joachim Schødts

Lærer

4274 0987

Joachim er uddannet lærer og far til to. Han har bred erfaring i arbejdet med unge mennesker, senest som leder for en stor fodboldorganisation. Han har tidligere arbejdet mange år i skoleverdenen, både i det offentlige og det private, hvor han har stiftet bekendtskab og opbygget erfaring med mangfoldigheden og diversiteten i folkeskolen, højskole- og efterskolelivet. Heri også diverse psykosociale problemstillinger og udviklingsniveauer.

Joachim er et meget engageret og ansvarsfuldt menneske, der har et positivt og udadvendt menneskesyn. Han går ind til alle opgaver med 110 %, med et håb om at motivere og inspirere de mennesker han møder.

Han er systemisk tænkende, hvor han bevæger sig på flere niveauer i hans arbejde og samvær med mennesker – han er mester i at danne overblik, og ikke mindst så brænder han for relationerne med de unge mennesker.

Han er god til at håndtere komplekse problemstillinger, fordi han kan holde fokus på opgaven og målet og fordi han hurtigt ser nuancerne og detaljerne i de enkelte sager. Det gælder både i opgaver hvor børn oplever følelsesmæssig mistrivsel, eller opgaver hvor der er behov for viden og kendskab til diagnoser som autisme, ADHD eller angst.

Andre medarbejdere

​Katinka Steimle

​Katinka Steimle

Psykoterapeut

Amalie Nissen

Amalie Nissen

Psykolog

Lise Marnow

Lise Marnow

Pædagog