Om Peter Houmann

Tillids­skabende familie- & psykoterapeut med bred erfaring
Peter Houmann rådgiver og vejleder familier med en bestræbelse på altid at møde og skabe en positiv relation til mennesket.

Om Peter Houmann

Jeg har 6 års erfaring med rådgivning og vejledning af familier og har både arbejdet som professionel støtte-/kontaktperson og de seneste år primært med hele familier og som samværskonsulent. For mig har det betydet, at min faglige kunnen er meget bred og derfor omfavner langt de fleste problematikker.

Fagligt leverer jeg professionelt arbejde indenfor familier med vold, trusler, højt konfliktniveau, misbrug, mistrivsel, mistillid, børn med svære traumer, følelsesmæssig ensomhed, tab, sorg og diverse livskriser. Derudover har jeg også stor erfaring med vejledning og behandling af mennesker med psykiske diagnoser af forskellig karakter som borderline, skizofreni, depressioner, Asperger og autismespektret.

Min erhvervserfaring spænder meget bredt. Jeg er oprindeligt udlært tømrer, har arbejdet som pædagog inden for forskellige fag og været værkmester i Ringe Statsfængsel. Jeg er uddannet Familie- & Psykoterapeut ved Dansk Familieterapeutisk Institut og spænder så at sige mellem alt fra skurvognen, forbi fængslet og ind i terapilokalet.